Hamilton, Noordereiland

Hamilton: “zullen we maar naar de Hamilton Gardens gaan dan?”

Na Hobbiton zijn Rick en ik naar Hamilton doorgereden. Eigenlijk wilden we naar Rotorua gaan, maar ik had mijn bikini niet mee. En in mijn reisgids had ik gelezen dat Hamilton een leuke plek zou moeten zijn. Dus daar gingen we, op weg naar Hamilton.

Maar wat viel deze stad tegen. Sterker nog, het was er compleet uitgestorven. We besloten maar een stukje te lopen en zagen op een gegeven moment dat er een wandelroute langs de rivier was. We dachten: Leuk! Bleek die afgesloten zijn.

We besloten Google maar even te raadplegen en ontdekte dat er een museum dichtbij was over de cultuur en geschiedenis van Nieuw-Zeeland. Weer dachten we: Leuk! Maar zo lang hebben we er niet rondgelopen. Eigenlijk viel het gewoon een beetje tegen (al valt bijna elk museum tegen in Nieuw-Zeeland als je al naar het Te Papa museum in Wellington bent geweest).

Ik herinnerde me weer dat toen we Hamilton inreden dat ik de Hamilton Gardens aangegeven zag staan. Rick zag dat ook en maakte meteen duidelijk dat we daar niet naar toe zouden gaan (die heeft echt schurft gekregen aan Botanische Tuinen sinds hij weet dat ik er een obsessie mee heb).

Maar ja, die wandelroute viel tegen, het museum viel tegen en veel bleef er niet over op dat moment omdat het al wat later in de middag was.

Nu was ik er al op voorbereid dat het niet zo veel zou voorstellen op dit moment -want: winter- maar we hadden deze tuin prima kunnen overslaan. De tuin was oké, maar niet heel bijzonder. Eigenlijk hadden we achteraf gezien beter Hamilton helemaal kunnen overslaan, maar ja, we hebben in ieder geval geprobeerd er wat van te maken.

Anyway, gewapend met een fotocamera zette ik toch nog wat van deze tuinen op de foto:

Heb je plannen om naar Nieuw-Zeeland te gaan maar niet al te veel tijd? Dan kun je, mijn inziens, Hamilton prima overslaan.

Ons volgende tripje was gelukkig wel weer leuk, maar daar lees je in de volgende blogpost weer over.

17.057 reacties

 1. Os remédios associados ao acompanhamento psicológico têm dois propósitos: devolver ao homem a confiança que ele necessita para voltar a ter relações sexuais sem preocupação e permitir que ele recupere, rapidamente, a ereção.

 2. Индивидуальный подход к консультированию!
  Услуги психолога Консультация у психолога.
  Услуги консультации психолога.
  Приглашаем вас на консультации детского психолога.
  Консультация у психологов.
  Услуги консультации психолога.
  Психолог Онлайн.

 3. Chelsea performance & form graph is SofaScore Football livescore unique algorithm that we are generating from team’s last 10 matches, statistics, detailed analysis and our own knowledge. This graph may help you to bet on Chelsea matches, but be aware of that SofaScore LiveScore accepts no responsibility or liability for any financial or other loss, be it direct or indirect, as a result of any action reliant on any of this website’s content. The victory also broke a three-match losing streak for City against Chelsea, the most recent in the Champions League final in Porto in May. Team statistics in the tournament Premier LeagueChelsea stats in tournaments: 1 – 26 points, 8 wins, 2 draws, and 1 loses. Goals – 27, Goals against – 4. There was over 1.5 goals at half-time in 36% of games involving Chelsea (4 out of 11 games this season involving Chelsea have had more than 1.5 goals at half-time). The average percentage of games where there were over 1.5 goals at half-time in England Premier League is 35% https://chromehearts.in.th/index.php?action=profile;area=forumprofile;u=241456 Bhuvneshwar Kumar to Mohammad Rizwan, A dot! This is full and wide outside off, Rizwan reaches out for it but misses. He is surprised that it has not been called a wide. Email address not available. England’s Chris Woakes ranks among the world’s best white-ball bowlers for consistent line and length, says Nasser Hussain. On XBMC, Is there a way to fast forward while watching past matches? Say I want to watch the match from 1:30:00. Currently using my apple remote I can only move forward 30seconds at a time which some times takes about 30 seconds. The date of birth is not valid #Sports #Video #Highlights The tickets for the match in Dubai were sold out within hours of going on sale after the UAE government allowed a 70 percent crowd for World Cup matches in a relaxation of the Covid-19 restrictions.