Christchurch

Christchurch: alweer een Botanische Tuin

Houd je van Botanische Tuinen? Dan zit je goed in Nieuw-Zeeland want in elke grote stad is er wel eentje te vinden. Vandaag zijn de Botanische Tuinen van Christchurch aan de beurt. Grappig genoeg toen ik er doorheen liep viel het me een beetje tegen omdat ik de tuinen steeds vergeleek met die van Wellington, maar nu ik de foto’s zo terugzie zijn deze Botanische Tuinen eigenlijk ook prachtig! Zo was er ook hier een rozen- en rotstuin. Enjoy!

2 reacties

  1. Maritte, wat heb je mooie foto’s gemaakt , die hortensia , schitterend.
    Nog veel plezier 😘

  2. Mooie foto’s. Je ziet wel aan de soort bloemen dat daar de herfst in aantocht is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *